Kërko:
#htmlcaption1 #htmlcaption2
AUTOSALLONI ALBERTI
Lajme i Ri


Shërbimet e Servisit

 • Servisimi i te gjitha llojeve te veturave me staf dhe aparatu bashkohore
 • Servisim Perjodik
 • Mbyshja e Klimave me aparatur te teknologjise fundit.
 • Diagnostifikim me staf te kualifikuar dhe apartur bashkohore
 • Riparimet te ndryshme
 • Pjese kembim nga gjermania per te gjitha llojet e veturave me çmime shum te volitshme.
 • Gjithashtu per te gjith kliente te cilet kryen ndonje sherbim te cekur me lart nuk kanë nevoj te kryne pagese për kontrollen te vetures.
 • Po ashtu për te gjithe klient te cilet janë blers te veturave tone me rastin e kryrjes se ndonje sherbim te larcekur kanë nje zbritje prej 20% nga vlera totale.
 • Bartje veturës me auto bartës, gjithë teritorin në Kosoves.

 • Ju mirepresim!
     
  © Copyright 2013 | AUTO SALLONI ALBERTI